Studii superioare de specialitate (Tehnologia produselor alimentare);
Experiență în domeniul producerii -cel puțin 2 ani;
Cunoștințe operare PC:Word, Excel, UNA ( Universal Accounting);
Abilități analitice, capacitate de formare, independență;
Atenție la detalii, spirit de iniţiativă, diplomaţie, flexibilitate, disciplină, responsabilitate.
Sarcini de bază:
Identifică, completează documentele specifice și asigură circulația lor;
Alege rețetele de fabricație și selectează sistemul de fabricație;
Studiază metode de a îmbunătăți aspecte ale produselor precum compoziția chimică, aroma, culoarea, consistența și valoarea nutritivă;
Studiază structura și compoziția produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul procesării și al depozitării;
Dezvoltă noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare și livrare a produselor, folosind cunoștințe de chimie, microbiologie și alte științe;
Verifică ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare și produsele finite pentru calitate, siguranță și valoare nutritivă;
Elaborează rețete pe baza ingredientelor noi și specificațiile tehnice ale materiilor prime utilizate;
Elaborează fișele tehnologice ale preparatelor și calculează consumurile specifice;
Întreprinde măsuri de reducerea a pierderilor tehnologice;
Soluționează problemele operaționale.
Compania oferă:
Pachet salarial atractiv;
Prînz gratuit;
Ambianță plăcută de lucru, echipa tânără și creativă;
Suport și susținere din partea echipei, în dezvoltarea profesională;
Posibilitate de a participa la realizarea unor proiecte importante.