Cerințe generale:
- Studii superioare de specialitate (Tehnologia produselor alimentare);
- Experiență în domeniul producerii -cel puțin 2 ani;
- Cunoștințe operare PC:Word, Excel, UNA ( Universal Accounting);
- Abilități analitice, capacitate de formare, independență;
- Atenție la detalii, spirit de iniţiativă, diplomaţie, flexibilitate, disciplină, responsabilitate.
Sarcini de bază:
- Identifică, completează documentele specifice și asigură circulația lor;
- Alege rețetele de fabricație și selectează sistemul de fabricație;
- Studiază metode de a îmbunătăți aspecte ale produselor precum compoziția chimică, aroma, culoarea, consistența și valoarea nutritivă;
- Studiază structura și compoziția produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul procesării și al depozitării;
- Dezvoltă noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare și livrare a produselor, folosind cunoștințe de chimie, microbiologie și alte științe;
- Verifică ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare și produsele finite pentru calitate, siguranță și valoare nutritivă;
- Elaborează rețete pe baza ingredientelor noi și specificațiile tehnice ale materiilor prime utilizate;
- Elaborează fișele tehnologice ale preparatelor și calculează consumurile specifice;
- Întreprinde măsuri de reducerea a pierderilor tehnologice;
- Soluționează problemele operaționale.
Compania oferă:
- Pachet salarial atractiv;
- Prînz gratuit;
- Ambianță plăcută de lucru, echipa tânără și creativă;
- Suport și susținere din partea echipei, în dezvoltarea profesională;
- Posibilitate de a participa la realizarea unor proiecte importante.
Telefon de contact: 060690077
CV-urile pot fi expediate la adresa: cristina.marjinean@carmez.md.