CERINȚE
- Studii Superioare, Industria Alimentară (INGINER-TEHNOLOG).
- Experiența în muncă – Nu mai puțin de 2-3 ani.
- Elaborarea, Actualizarea, îmbunătățirea Rețetelor existente de producere.
- Coordonarea fluxului tehnologic, și procesului de producție.
- Actualizarea, sau după caz elaborarea documentelor, instrucțiuni tehnologice, standart de firmă.
- Cunoștințe în managmentul calității, Naționale și Internaționale.
- Instruirea personalului din subordine, în procedurile tehnologice (după caz) și / sau odată cu modificarea acestora.
- Identificarea punctelor critice de control.
ABILITĂȚI (specifice funcției)
- Cunoștințe în comportamentul aditivilor alimentari.
- Cunoașterea Factorilor de influență a producției și măsuri de imbunătățire ex: (Carcteristiristica Microbiolocică, Influența PH, indice deperoxid, Indicatori fizico-chimici, etc.).
- Cunoștințe în elaborarea planurilor de igienizare, curățare, dezinfectare, afernte producției ținând cont de specificul produsului.
ABILITĂȚI (PERSONALE)
- Disciplina
- Comunicare
- Receptivitate la solicitarile profesionale
- Punctualitate
- Rezistenta la efort si stres
- Imaginatie culinara
- Obtinere de rezultate
PREFERABIL CUNOASTEREA LIMBI STRĂINE (ENGLEZA, RUSA)
PREFERABIL PERMIS DE CONDUCERE (B), MASINĂ PERSONALĂ
GRAFIC DE MUNCĂ LUNI-VINERI 8-17
ANGAJARE ÎN CIMPUL MUNCII, PACHET SOCIAL
SALARIU FIX + BONUSURI