Cerințele postului:
- Studii medii.
- Diploma de calificare în domeniu.
- Vechimea în specialitate: min. 3 ani, experiența de la locurile de muncă anterioare.
- Rigurozitate în ceea ce privește regulile de igienă în alimentația publică.
- Imaginație culinară, ordonat și disciplinat.
- Capabilitatea să pregateasca produse alimentare reci și calde în conformitate cu meniul restaurantului.
- Disponibilitate de a lucra în ture.
Responsabilitățile postului:
- Prepararea mâncărurilor la standarde înalte de calitate și igienă, contribuind la satisfacția oaspeților prin oferirea unor experiențe culinare deosebite.
- Pregătirea ingredientelor și prepararea mâncărurilor conform rețetelor și standardelor hotelului.
- Asigurarea că toate preparatele sunt gătite la timp și prezentate corespunzător.
- Menținerea curățeniei și ordinii în zona de lucru, inclusiv curățarea ustensilelor și echipamentelor după utilizare.
- Respectarea regulilor de igienă și siguranță alimentară în orice moment.
- Monitorizarea stocurilor de ingrediente și produse alimentare, raportarea necesităților de aprovizionare.
- Asigurarea unei rotații corecte a stocurilor pentru a preveni risipa și deteriorarea alimentelor.
Oferim:
- Salariu în funcție de experiență
- Instruire în conformitate cu cerințele brandului Accor
- Oportunități de dezvoltare
- Mediu dinamic și profesionist de muncă
- Beneficii sociale
- Transport de serviciu la necesitate
Expediați CV-ul, o scrisoare de intenție maximum 1 pagină, recomandări la adresa de email ibishotel@satulgerman.md pînă pe data de 21 februarie 2025, ora 18:00.
Doar candidații selectați vor fi invitați la interviu.
Pentru precizări puteți contacta numărul 061000818 în zilele de muncă între 14:00-16:00.
Adresa: Chisinau, Bd. Dacia intersectie cu str. Bacioii Noi