ATRIBUŢII DE FUNCŢIE
- organizarea activităţii de producere în cantină
- asigurarea deservirii clienţilor la un nivel înalt
- întocmirea meniului variat
- asigurarea livrării bucatelor și materiei prime
- verificarea tehnologiei de pregatire a bucatelor, normelor de materie prima folosită
- asigurarea respectării regulilor de comerţ şi regulilor sanitare
- verificarea termenilor de păstrare şi realizare a bucatelor şi produselor alimentare
- asigurarea exploatării corecte a utilajului şi instalaţiilor
- asigurarea disciplinei financiare la producere, verificarea formării preţurilor la bucate
CERINŢE FAŢĂ DE CANDIDAT
- superioare universitare în domeniul tehnologiei alimentaţiei publice
- experienţă anterioară pozitivă de minim 4 ani în domeniul alimentaţiei publice
- cunoașterea actelor normative cu privire la activitatea in alimentatia publica
- capacitate de gestionare a unui colectiv de munca
- tipurile instalatiilor tehnologice si pricipiile de exploatare a acestora
- reguli cu privire la protecţia muncii, tehnica securităţii, sănităria de producţie, protecţia antiincendiară
- cunoașterea standardelor internationale și reglementărilor naționale vizind produsele alimentare, materia prima si semifabricatele
ALTE COMPETENȚE ŞI APTITUDINI ALE CANDIDATULUI:
- facilităţi de exprimare scrisă şi verbală
- abilităţi de a comunica la un nivel înalt, într-un mediu multicultural
- abilitate de a asculta şi analiza
- atent la detalii
Aplicanţii sunt invitaţi să expedieze CV-ul la adresa cariera@moldtelecom.md.
Doar candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru a fi invitaţi la interviu.
Informaţii adiţionale la tel. 570-731; 022 570-672; 022 570-170