Cerințe față de candidat:
- Studii superioare în domeniul industriei alimentare prezintă un avantaj;
- Abilitatea de a învăța ușor și de a implimenta cunoștințele acumulate în practică;
- Cunoșterea limbii engleze prezintă un avantaj;
- Persoană energică, disciplinată și ușor adaptabilă;
- Competențe de lucru cu PC (Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet).
Responsabilități principale:
- Asigură suport tehnic în departamentul R&D în vederea realizării diferitor sarcini din laborator.
- Participă activ la dezvoltarea produselor și conceptelor noi de ciocolată, glazură și creme pentru toate segmentele de clienți și monitorizează performanța acestora.
- Furnizează idei și contribuie la îmbunătățirea proceselor de fabricație.
- Stabilește necesarul zilnic de materii prime, materiale și urmarește aprovizionarea secției cu acestea.
- Crează și menține un mediu de lucru eficient, igienic și pozitiv.
- Asigură confidențialitatea formulelor și protecția know-how, respectînd regulile de aur ale grupului cu privire la protecția know-how.
- Participă la crearea și mentinerea procedurilor de efectuare a testelor de cercetare și a procedurilor de lucru.
- Conduce testele de validare a termenului de valabilitate în cazul produselor noi și cele existente.
Compania oferă:
- Grafic de lucru: Luni-Vineri (8:00-17:00);
- Lucru într-un oficiu dotat;
- Salariu motivant și oferit la timp.
- Oportunități de dezvoltare profesională și avansare în carieră;
- Posibilitate de a face parte dintr-o echipă tînără și creativă.
- Transport Asigurat
Persoanele care corespund cerințelor date sunt rugate să expedieze CV-ul cu fotografie la adresa de email: MMihalachi@puratos.com.