CERINȚE
- Studii - Industria Alimentară (minim Colegiu de specialitate)
- Experiența în muncă – Nu mai puțin de 2-3 ani, în ramură
- Coordonarea procesului de producție,
- Cunoștințe în managmentul calității, (Generale)
- Cunoașterea condițiilor de depozitare a materiei prime și mărfurilor
- Instruirea personalului din subordine (din secție), în procedurile tehnologice
- Cunoașterea limbii de stat
ABILITĂȚI (specifice funcției)
- Abilități în conducerea echipei
- Cunoașterea în operarea utilajelor de producție
- Obținerea rezultatelor stabilite (sarcina de producție)
- Cunoașterea normelor generale de igienă și sanitarie în unitați alimentare
- Evidența jurnalelor neceare secției (după caz)
ABILITĂȚI (PERSONALE)
- Disciplina
- Comunicare
- Receptivitate la solicitarile profesionale
- Punctualitate
- Rezistenta la efort si stres
- Obtinere de rezultate
PREFERABIL CUNOASTEREA LIMBI STRĂINE (ENGLEZA, RUSA)
PREFERABIL PERMIS DE CONDUCERE (B), MASINĂ PERSONALĂ
GRAFIC DE MUNCĂ
2 zile lucrătoare / 2 zile repaos
ANGAJARE ÎN CIMPUL MUNCII, PACHET SOCIAL
SALARIU + BONUSURI