Responsabilități:
- Coordonarea procesului de preparare a bucatelor pentru alimentarea personalului întreprinderii în pauzele de masă şi crearea condiţiilor de a primi hrana;
- Cunoașterea și respectarea cerinţelor referitor la calitatea şi securitatea alimentelor.
Cerinţe:
- studii medii profesionale/superioare în domeniul alimentației publice;
- experienţa de muncă într-un domeniu similar va constitui un avantaj;
- persoană responsabilă, punctuală, atentă la detalii;
- abilități de coordonare a echipei.
Oferim:
- angajare permanentă;
- posibilitaţi de creştere în carieră;
- salariu motivant şi pachet atractiv de beneficii;
- dezvoltarea continuă a competenţelor profesionale şi personale;
- condiţii favorabile de muncă într-un mediu plăcut;
- amplasare geografică a locului de muncă în mun. Orhei.
Selectarea candidaţilor este efectuată în temeiul CV cu fotografie, care se expediază la poşta electronică: cadre@orhei-vit.com.
La interviu vor fi invitaţi doar candidaţii selectaţi.