Cerințe față de candidat:
- Studii medii sau profesionale în domeniu industriei alimentare;
- Abilități de comunicare și de a lucra în echipă;
- Apt din punct de vedere medical (controlul medical pentru alimentația publică);
- Energic, harnic și pozitiv.
Descrierea postului:
- Verificarea și pregătirea materiei prime conform cerințelor;
- Prepararea amestecului pentru aluat cu dozarea ingredientelor în conformitate cu receta asortimentului;
- Setarea comenzilor și a programului de pregătire a aluatului;
- Menținerea igienei și a standardelor de siguranță;
Program de lucru în două schimburi luni-joi:
Zile de odihnă vineri, sâmbăta, duminică;
- I schimb 7.00 – 19.00;
- II schimb 19.00 – 7.00.
Oferim:
- Instruire continuă;
- Oportunitate de dezvoltare profesională;
- Salariu motivant în dependență de calitățile profesionale a candidatului;
- Transport, prânz și echipament.