Obiectivul funcției – Prepararea produselor de patiserie conform rețetelor.
Responsabilități:
- Respectarea rețetelor și a proceselor tehnologice de preparare a produselor;
- Menținerea igienei și a standartelor de siguranță.
Cerințe:
- Studii și experiență în domeniu - constituie un avantaj;
- Apt din punct de vedere medical (controlul medical pentru alimentația publică);
- Pasionată de bucătarie, plină de creativitate și pregătită pentru noi provocări;
- Energică, harnică și pozitivă.
- Cunoașterea limbilor: română și rusă.
Oferim:
- Posibilitatea de a munci în ture 2/2 într-o echipă dinamică;
- Pachet social,
- Salariu atractiv și motivat;
- Posibilitatea de avansare în carieră.
Persoanele interesate sunt invitate la interviu la adresa:
Republica Moldova, mun. Chișinău , str. Alba Iulia 75/12, et II, bir.221
SC ”Stropșa Alexandra” SRL, de luni pînă vineri, în intervalul de timp 08:00-12:00 și 13:00-17:00
telefon de contact: 060243199; 068605602