Cerințe față de candidat:
- Studii medii sau profesionale în domeniu industriei alimentare;
- Abilități de comunicare și de a lucra în echipă;
- Apt din punct de vedere medical (controlul medical pentru alimentația publică);
- Responsabilitate, organizare, tendință de dezvoltare continuă.
Descrierea postului:
- Verificarea și pregătirea materiei prime conform cerințelor;
- Inițierea comenzilor la instalația de formare în dependență de receta și forma biscuiților;
- Înlăturarea neconformităților în procesul de formare;
- Menținerea igienei și a standardelor de siguranță.
Program de lucru în două schimburi luni-joi:
Zile de odihnă vineri, sâmbăta, duminică;
- I schimb 7.00 – 19.00;
- II schimb 19.00 – 7.00.
Oferim:
- Instruire continuă;
- Oportunitate de dezvoltare profesională;
- Salariu motivant în dependență de calitățile profesionale a candidatului;
- Transport, prânz și echipament.