Bucătarul îndeplinește următoarele atribuții:
- Realizează pregătirea mâncărurilor, din meniul;
- Decorează feluri de mâncare;
- Examinează calitatea preparatelor produselor;
- Efectuează lucrări de curățare, dezinfecție, igienizare a spațiilor de lucru.
Pentru realizarea cu succes a atribuțiilor este necesar să cunoască:
- Rețetele, tehnologia de gătit, cerințele de calitate, regulile de ambalare, termeni și condițiile de păstrare a preparatelor;
- Semnele și metodele necesare pentru determinarea calității produselor;
- Regulile, tehnicile și succesiunea operațiilor de pregătire a produselor necesare pentru tratamentul termic;
- Regulile de utilizare și de îngrijire a echipamentelor;
- Reglementări sanitare și epidemiologice;
- Reglementările guvernamentale legate de catering.
Pentru noi este important:
- Personalitate energică; responsabilă, sârguincioasă,
- Abilitatea și dorința de a lucra în echipă.
Oferim:
- Salariu motivant;
- Program de lucru în schimburi;
- Muncă stabilă într-o echipă tânără și prietenoasă.
- Oportunități de creștere și dezvoltare profesională;
- Instruire profesională;
- Carieră;
- Prânzuri și cine delicioase din contul companiei;
- Condiții de lucru confortabile.
Cei interesați sunt îndemnați să expedieze CV-ul la adresa electronică: hr@andersen.md cu specificarea postului vacant pentru care aplică.
Pentru mai multe detalii sunați: 079794777.